Despre Noi


În centrul filozofiei noastre stă încrederea reciprocă. Ca și condiţie esenţială a colaborării pe termen lung, urmărim dezvoltarea relaţiilor armonioase şi corecte cu partenerii şi consumatorii noştri.

Compania noastră este cea mai mare producătoare de figurine din masă de cacao de pe piaţa românească.

Choco Pack a fost înfiinţată în anul 2008, cu sediul în localitatea Sfântu Gheorghe, Jud. Covasna fiind o societate comercială româno-maghiară bazată pe experienţa comercială de peste un deceniu al părţii române şi „know-how”-ul partenerului maghiar acumulat pe durata a 25 de ani de experienţă internațională.

La început, produsele noastre au fost dedicate pieţei autohtone, fabrica având un număr de 10-12 angajaţi, însă în foarte scurt timp compania a trecut printr-o dezvoltare majoră.

Urmând creşterea producţiei de figurine, oferta noastră a fost diversificată cu o gamă largă de produse sezoniere, astăzi figurinele, bomboanele de pom şi pachetele-cadou de la Choco Pack fiind bine cunoscute nu numai în ţară ci şi peste graniţe.

Ca urmare a multiplelor dezvoltări a utilajelor şi liniilor de producţie, astăzi aproape toate produsele noastre sunt ambalate prin intermediul utilajelor.

Pe lângă produsele sezoniere, în viitorul apropiat ne-am dori să dezvoltăm oferta noastră cu produse de calitate pentru fiecare zi.

Marea parte a exporturilor noastre sunt îndreptate în principal spre ţările apropiate (Ungaria, Slovacia, Republica Cehă), dar produsele noastre vor fi accesibile şi pe pieţele din Germania, Estonia, Lituania, Brazilia.

Este importantă pentru noi oferirea produselor delicioase şi de calitate ridicată. Astfel, o dată cu creşterea volumului producţiei, am pus accent pe urmărirea condiţiilor optime din procesul de producţie, implementând un sistem de management al calităţii cu certificare internaţională.

ISO 9001:2008 - ISO 22000:2005

 •  Echipa Choco Pack.

hu | ro | eng