Distribuție

Deveniți partenerul nostru

Biroul Choco Pack
Experimentați beneficiile companiei noastre în creștere prin parteneriat, unde măiestria excepțională, calitatea superioară și aromele irezistibile se combină pentru a oferi distribuitorilor o oportunitate imbatabilă de a încânta clienții și de a obține un succes dulce. Devin partener »

Distribuitorul principal Aquaris Veritas

Aquaris Veritas logo
Compania noastră soră Import Export Aquaris Veritas SRL este distribuitorul principal al produselor noastre în toată țara. Compania Aquaris se ocupă de importul și distribuția unei game largi de produse alimentare, așa că este evident că Aquaris distribuie și produsele Choco Pack. Dacă doriți să lucrați cu noi, vă rugăm să contactați mai întâi Aquaris Veritas sau să vizitați site-ul web Aquaris pentru mai multe informații. Aquarisveritas.ro »

Numerele de telefon ale persoanelor de contact

În compania noastră aspectul principal este să oferim cea mai simplă modalitate de a coopera cu dragii noștri clienți, astfel avem persoanele noastre de contact pentru fiecare județ din România în care suntem prezenți. Aici puteți găsi informații despre persoanele de contact și partenerii noștri principali. Luați legătura cu ei dacă sunteți prezent într-unul dintre aceste județe și doriți să lucrați cu noi. Dacă județul dvs. nu este listat, contactați aici!

Choco Pack distribution map
Sugestie: faceți clic pe un cerc dintr-un județ pentru a vedea informații.